Кіровоградщина втратила на війні ще чотирьох захисників

Перегляди: 3558

Своє життя за незалежність України віддали Юрій Кукоара, Денис Люшняк, Станіслав Ністор та Василь Сарданов.

Юрій Кукоара був родом з села Копенкувате Підвисоцької громади. У Миколаєві , де він проживав , у нього залишилися батьки, дружина та двоє дітей. Захиснику було 29 років.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Його земляк - Денис Люшняк, який родом з села Ятрань, загинув 28 квітня на Донеччині. У військового залишилися батьки. Його старший брат, Віталій Люшняк, загинув у 2019 році в АТО.

Загинули у бою з окупантами і 21-річний Станіслав Ністор та 18-річний Василь Сарданов - жителі села Добре, Вільшанської селищної ради. Обидва були мобілізовані 2 березня та проходили службу в одній військовій частині.

29 квітня потрапили під мінометний обстріл, внаслідок якого Станіслав загинув на місці, а Василь протримався декілька днів – помер у госпіталі 2 травня від поранень несумісних із життям.

Церемонія прощання з героями планувалася сьогодні 4 травня, але у зв'язку з вчорашніми обстрілами, їх тіла не змогли доставити. Тому прощання з героями розпочнеться завтра, 5 травня, об 11.00 у селі Добре.


Джерело: Вільшанська селищна рада у Facebook

офіційний сайт Підвисоцької громади

[caption id="attachment_124794" align="alignnone" width="543"] Юрій Кукоара[/caption]

[caption id="attachment_124793" align="alignnone" width="545"] Станіслав Ністор та Василь Сарданов[/caption]

[caption id="attachment_124792" align="alignnone" width="569"] Денис Люшняк[/caption]