У Кропивницькому планують замінювати тепломережі

Перегляди: 959

Реконструкція теплового господарства Кропивницького розпочнеться із заміни тепломереж по вулиці Чорновола.

За інформацією директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, фахівцями підприємства, спільно з представниками USAІD вже опрацьована нова схема теплозабезпечення Кропивницького. В ній передбачається виконання робіт як з реконструкції системи мереж, так і будівництво нових модульних котелень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У той же час, підготовка до роботи міського господарства в осінньо-зимовий період не звільняє підприємства комунальної галузі від необхідності наводити лад на територіях, де прокладені їхні інженерні комунікації.

"Йдеться передусім про благоустрій місць розриття при виконанні аварійних робіт ремонтними бригадами КП «Теплоенергетик» і Кропивницького ВКГ, - зауважив заступник міського голови Олександр Мосін. – Але є потреба також проінспектувати і стан оглядових колодязів та кришок люків на них. У разі необхідності – оперативно відреагувати. Контроль за належною якістю виконання таких робіт лежить на інспекції з благоустрою."