Лікарня Новоархангельська поповнилася шістьма лікарями-переселенцями

Перегляди: 2008

Багатопрофільна лікарня Новоархангельської селищної ради поповнилася новими спеціалістами - шістьма лікарями-переселенцями.

До штату закладу зарахували шість досвідчених фахівців. Це Вікторія Притика — лікарка-невропатолог вищої категорії з міста Покровськ Донецької області, Надія Сіянко — лікарка-терапевт першої категорії з Харкова, Наталія Пахарєва — лікарка-ендокринолог першої категорії з міста Краматорськ Донецької області, Ольга Стась — лікарка-біолог другої категорії з Києва, Вікторія Осіпенко — лікарка акушер-гінеколог, яка також приїхала зі столиці, Владислава Тельна — лікарка-інфекціоніст з Одеси.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім того, жителі громади вже отримували медичну допомогу від лікарів-переселенців з Києва - отоларингологів Володимира Стася і його сина Павла Стася.

Частина медиків винаймає житло, яке оплачує селищна рада.

Таким чином, значно розширюється спектр надання медичної допомоги жителям Новоархангельської, Тишківської та Бабанської громад.


Джерело: Facebook-сторінка Новоархангельської селищної ради