У Кропивницькому нагородили містян за активну громадянську позицію

Перегляди: 872

Вчора, 8 травня, під час відзначення Дня пам'яті у Кропивницькому нагородили містян, які проявили активну громадянську позицію.

Указом Президента України Орденом Княгині Ольги ІІІ ступня нагородили Вікторію Касьянову, голову громадської організації “Кіровоградська обласна “Громадська варта”.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Присвоїли почесне звання Заслужений вчитель України Сергію Савенку, вчителю предмету “Захист України та фізичної культури комунального закладу “Навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступеня №16 — дитячий юнацький центр “Лідер”.

Грамоти та подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету вручили членкиням громадської організації “Єдина родина Кропивниччини” Світлані Волоховій, Аллі Кондаковій, Могді Глобенко, Людмилі Слободянюк, Людмилі Павленко.

Подяками Кропивницької міської ради та виконавчого комітету відзначили також старшу інструкторку рекрутингу та комплектування Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старшого сержанта Катерину Губу і операторку відділення призову Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, солдата Ольгу Романів.


Джерело: Кропивницька міська рада