У рамках програми з релокації до Олександрії вже переїхали три підприємства

Перегляди: 5747

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рамках загальнодержавної програми з релокації до Олександрії свої потужності перенесли 3 підприємства: ТОВ «ІОНТЕХ», ТОВ «НОВАСВІТ» та ТОВ «ЗГЗ «АЕРОЗЕД». Наразі триває робота з їх устаткування.

Фірми спеціалізуються на:

- виробництві хімічної продукції, парфумних та косметичних засобів для плавальних басейнів;

- запровадженні комплексних технологій промислової водопідготовки, розроблення та введення в експлуатацію електромембранних апаратів для очищення рідких середовищ, постачання ергономічного очисного обладнання; розробка передпроєктних рішень та проєктних робіт;

- виробництво готової їжі та страв, борошняних кондитерських виробів (кульки, чіпси, кріспи, готові сніданки, екструзійні борошно, какао, солод тощо).

Передбачається, що разом ці підприємства створять близько 60 робочих місць.

Окрім того, міська влада веде перемовини та консультації ще з декількома компаніями, які виявили бажання переїхати до Олександрійської громади. Тож не виключено, що кількість переміщених підприємств зросте.

Загальнодержавна програма з релокації передбачає відновлення економіки держави за рахунок переміщення підприємств з територій, що наближені або знаходяться у зоні бойових дій, в безпечні регіони.


Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook