Правоохоронці викрили наркодилерів із забороненими речовинами на пів мільйона гривень (фото)

Перегляди: 662

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Кіровоградщині правоохоронці викрили наркозбувачів та вилучили наркотичні засоби й психотропні речовини на понад пів мільйона гривень.

До групи наркодилерів входило шість осіб, усі вони мешканці Олександрійського району, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Поліцейські провели одночасно 12 санкціонованих обшуків за місцем проживання, у господарських приміщеннях і транспортних засобах підозрюваних. У результаті вилучили більше 2,5 кілограмів канабісу, близько 1 літру опію ацетильованого, речовину, 21 грам речовини, схожої на метамфетамін, амфетамін у рідкому стані – 8 мл, рослини конопель, а також зброю та боєприпаси.

Наркозбувачі розраховували отримати прибуток на загальну суму понад 600 000 гривень. Вилучені речові докази правоохоронці направили на експертизу.

Поліцейські продовжують розслідувати кримінальну справу. Затриманим загрожує покарання від 6 до 10 років ув'язнення із конфіскацією майна.