У Кропивницькому продовжують святкувати День Європи

Перегляди: 741

Сьогодні, 13 травня, на базі Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості в онлайн форматі відбулася Євроасамблея, на якій обговорили проблеми, пов'язані зі вступом України до ЄС.

До зустрічі долучилися понад 100 осіб, серед них представники закладів освіти, громадські діячі та члени Євроклубів з Волинської, Дніпропетровської, Тернопільської, Одеської, Вінницької, Житомирської, Сумської та Кіровоградської областей.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час заходу звучали вітання від Представництва ЄС в Україні, представників органів влади та українців, які наразі змушені тимчасово перебувати в інших країнах Європи.

Студенти професійно-технічних закладів області презентували відеоролики про своє ставлення до європейських цінностей та взяли участь у конкурсі на знання Європи. Окрім того, молодь обговорила проблеми, які існують на шляху до членства у Європейському Союзі.

Також учасники заходу підтримали звернення до Президента та Верховної Ради про визначення єдиної з іншими європейськими країнами дати святкування Дня Європи - 9 травня.


Джерело: адміністрація Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості