В Олександрії запрацював Центр реєстрації з отримання допомоги для переселенців від ООН (фото)

Перегляди: 2160

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 16 травня в Олександрії працює Центр реєстрації з отримання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб від Агентства ООН у справах біженців.

Сьогодні тут працює 11 фахівців, які попередньо пройшли відповідне навчання. Офіс відкрито на базі Комп’ютерної Академії «Шаг», що знаходиться на площі Соборній, 10.

Наразі тут можна зареєструватися для отримання фінансової допомоги від ООН. Однак, зверніть увагу! Реєстрація ще не дає гарантії, що ВПО її отримають. Остаточне рішення приймає спеціальна комісія ООН. Нарахована допомога приходить не раніше, аніж через три тижні після реєстрації через «Укрпошту», або на банківську картку клієнта.

Також у найближчому часі запрацює ще одна програма з видачі продуктових наборів для тимчасово переміщених громадян. Вже зараз можна підписатися на телеграм-канал центру, щоби дізнаватися графік роботи, стан черги та інші організаційні питання. Посилання на канал: https://t.me/oleksandriarefugee