На Кіровоградщині проходить Всеукраїнський творчий онлайн-фестиваль до Дня Європи

Перегляди: 599

Кіровоградський обласний ЦДЮТ з 9 по 21 травня проводить низку онлайн-заходів «Європа – наш спільний дім. Спільне сьогодення. Спільні цінності. Спільне майбутнє».

Організатори - Міністерство освіти і науки України, департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА, Український державний центр позашкільної освіти, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості та молодіжне громадське об'єднання «Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасниками цьогорічного фестивалю стали представники 716 дитячих колективів з 19 областей України, а також вихованці закладів позашкільної освіти України – вимушені переселенці, які тимчасово проживають у країнах Європи.

У фестивалі візьмуть участь майже 2000 вихованців, учнів та студентів, які представили свої роботи у конкурсах відеопоезії, постерів, світлин, коміксів та мемів.

Учасники фестивалю обговорюватимуть допомогу європейських країн під час війни та продемонструють власне бачення спільного європейського майбутнього для України у ЄС.

Програма фестивалю передбачає багато просвітницьких активностей, в яких зможуть взяти участь як учасники конкурсних програм, так і усі охочі.

Детальна інформація про захід на сторінці Кіровоградського обласного ЦДЮТ у ФБ-події: https://fb.me/e/1MT4vX2fr


Джерело: Кіровоградський обласний ЦДЮТ