Кропивничани вибороли на Дефлімпійських іграх 22 нагороди

Перегляди: 626

У бразильському місті Кашіас-ду-Сул завершилися XXIV літні Дефлімпійські ігри. Українська збірна за результатами змагань виборола найбільшу кількість нагород, гідно представили нашу державу й кропивницькі спортсмени.

Вихованці КДЮСШ №3 Кропивницької міської ради Сергій Фомін та Олександр Костик гідно представили рідне місто на всесвітньому спортивному форумі для спортсменів із вадами слуху.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, Сергій Фомін став срібним призером у стрільбі з малокаліберного пістолета та посів третє місце в дисципліні «швидкострільний пістолет», а Олександр Костик виборов дві бронзові нагороди – в стрільбі з пневматичної гвинтівки (мікст) та індивідуальних змаганнях із малокаліберної гвинтівки. Тренує спортсменів Олена Ібрагімова.

З олімпійським трофеєм повернулися додому й спортсмени-плавці: вихованці КДЮСШ №1 Кропивницької міської ради Ірина Терещенко, Дар’я Тарасенко та Владислав Гриценко під керівництвом Заслуженого тренера України Олени Кузніцової.

Загалом на літній Дефлімпіаді кропивницькі спортсмени в змаганнях з плавання та кульової стрільби завоювали 22 медалі різних ґатунків.


Джерело: Кропивницька міська рада