В Олександрії чоловік продавав документи для втечі за кордон (фото)

Перегляди: 486

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Управління СБ України в Кіровоградській області викрило діяльність олександрійця, який організував переправлення через державний кордон України до країн ЄС осіб, які підлягають призову. Чоловік виготовляв для призовників підроблені польські id-картки.

Слідство встановило, що ділок одержував по 30 000 гривень за кожну підробку.

Співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання від місцевого мешканця 30 000 гривень після передачі йому підробленої польської id-картки.

Під час обшуків за місцями реєстрації та фактичного проживання злочинця виявили велику кількість готових до збуту підроблених документів (польські id-картки, посвідчення водіїв, медичні довідки тощо), сублімаційний принтер для друку пластикових карток, сім-картки та банківські платіжні карти, які використовувалися у злочинній діяльності.

Найближчим часом зловмиснику повідомлять про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 КК України, та оберуть запобіжний захід.

Операцію із затримання злочинця проводило Управління СБ України в Кіровоградській області спільно з СУ ГУНП в Кіровоградській області, за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.


Джерело: Управління СБ України в Кіровоградській області у Facebook