На Кіровоградщині шукають свідків смертельної ДТП, у якій загинув директор яхт-клубу

Перегляди: 2956

На Світловодщині розшукують свідків смертельної ДТП, у якій загинув директор яхт-клубу «Кристал» Іван Юхименко.

Аварія сталася 14 травня 2022 року близько 17.00 на трасі М-22 Олександрійського району, неподалік повороту на с. Запоріжжя.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Водій «Ауді А4» на небезпечній швидкості виїхав на зутрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем «Фольцваген Гольф», водій якого загинув на місці.

Керманич та пасажири «Ауді А4» отримали тілесні ушкодження, їх доставили в лікарню, де вони отримали необхідну медичну допомогу.

«Сталася велика трагедія, аварія, в якій загинув наш капітан. Винуватець цієї ДТП перевищив швидкість, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і просто миттєво вбив людину. Зрозуміло, що це не сплановано, але ж людину не повернеш, і біль втрати коханого чоловіка, батька і нашого друга не вчухне.

Тож, винуватець повинен понести покарання, якого намагається уникнути. Просимо всіх небайдужих, хто проїжджав повз і міг бачити дану ДТП, відгукніться. Нам потрібні свідки, готові розповісти побачене, або надати відеодокази» , - йдеться у дописі на Facebook-сторінці Світловодської районної державної адміністрації.

Телефон сина загиблого:

0 (98) 035 72 71

Юхименко Іван Іванович


Джерело: Facebook-сторінка Світловодської районної державної адміністрації