Адміністраторка кропивницького «Шенгену» стверджує, що її побив власник готелю

Перегляди: 31965

- Я, коли Настю просив переїхати сюди, в Кропивницький, переконував її, що в нас люди хороші, - говорить Денис Домнін. - Виявилося, що не всі.

Анастасія Абразумова - одеситка. Хтозна, що зіграло важливішу роль - напад росії чи вмовляння чоловіка, але з початком війни вона перебралася на батьківщину Дениса, у Кропивницький. Влаштувалася на роботу адміністраторкою в готель «Шенген». І ніби все було більш-менш нормально:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

- Ну, кричав [власник готелю «Шенген» Олександр Леонов], матюкався, така справа. Але щоб руки розпускати...

В розпорядженні CBN є кілька аудіозаписів, на яких Леонов розпікає підлеглих. (Записи робила не Анастасія, а одна з покоївок.) Складно назвати ці розмови нормальним спілкуванням, але зрештою у кожного свої манери.

Однак, стверджує Анастасія Абразумова, від матюків бізнесмен перейшов до рукоприкладства.

- Я прийшла на роботу двадцятого травня, ввімкнула комп’ютер, залишила свої речі в кімнатці за ресепшеном, пішла до покоївок, - розповідає Настя. - Після дванадцятої мені зателефонував Олександр Леонов і запросив до свого кабінету. Він там був зі своєю дружиною (можливо, колишньою, я точно не знаю), на столі стояли стакани з чимось. Ми почали переглядати спеціальний бланк, яким користуємось у роботі: там вказані номери, й напроти - яким чином за них платили, готівкою чи на картку. Він бере цей бланк, учорашній, і питає: «А де за цей номер гроші?» «Вибачте, - кажу йому, - я забула сюди вписати, люди вам на картку гроші перекинули за нього». «Пішли, - говорить, - у сам номер, подивимося все». Поруч, у сусідньому номері, дівчата якраз прибирали. Заходимо в номер, за який на картку перерахували гроші, і він починає: «Де мої гроші? Ти мене на гроші хочеш кинути, негайно повертай мені шістсот гривень! Ти шо, ах...єла?» «Гляньте на картці, будь ласка, я просто забула записати в бланк». «Ти шо, ах...єла?» «Ні». «Шо ти тут нєкаєш, пішла на...й», - і в цей момент він мене вдарив. Я була в окулярах, окуляри злетіли, я - за ними до дверей номера полетіла. Вискочила в коридор, він викинув услід за мною окуляри.

Анастасія Абразумова того ж дня побувала в обласній лікарні. У висновку спеціаліста, зокрема, сказано: «...закрита черепно-мозкова травма (20.05.2022). Струс головного мозку, легкий клінічний перебіг. Гематома, садна м’яких тканин обличчя зліва».

Є на руках у Насті й висновок офтальмолога: «Контузія І ст., ерозія рогівки».

З Олександром Леоновим вдалося поговорити по телефону. Бізнесмен заперечує свою провину, каже, що мав непорозуміння з адміністраторкою, але не бив її:

- Люди були звільнені, вони мені говорили, що будуть телебачення і преса. Анастасія от і вирішила влаштувати мені телебачення і пресу. Подивимось, хто замовляє цю музику, час усе покаже. Хтось хоче скомпрометувати «Шенген». Подивимось, хто за цим стоїть, кому це вигідно, і що вони хочуть. Я сумніваюся, що це покоївки з адміністраторкою придумали таку акцію: обгадити «Шенген» і мене. Тут ще треба розібратися, хто це все придумав. І я працюю над цим.

Я допомагаю ЗСУ, просто ніде про це не розповідаю. Люди, які захищають батьківщину, перебувають у нас безкоштовно, наприклад. Ми купили дві машини на ЗСУ, п’ять бронежилетів. Продукти, сигарети, енергетики хлопцям. Мені не треба про це говорити, я не публічна людина.

Хто її бив, що ви таке кажете. Ну як це - вдарити дівчину? Я її не бачив побитою. Ви бачили?

- Так.

- І в неї слід від удару? Синець?

- Синець, око припухло.

- І синець, це ви так визначили, - від удару? Чи від чогось іншого? Якої форми пошкодження? Я не знаю, від чого в неї синець, звідки він узявся. І чому цим займається преса, а не поліція? От якщо займеться поліція, тоді давайте будемо про все це говорити. Більше того, я боксер-першорозрядник, від моїх ударів люди на землю просто падають. Якби я її справді вдарив, повірте мені, це було б... Ну, «загубилась би» вона.

Фізично я її не бив. Хай судмедекспертиза визначає, звідки взявся синець, про який ви кажете. Є камери відеоспостереження...

- У номерах? Вона говорить, що ви у номері її вдарили.

- Ні, в номерах немає. Але подивитися треба, хто і як заходив у цей номер, хто за ким виходив. Я сам ще це відео не бачив. Я з нею посварився, це правда, але не бив.

Може, і справді просто накричав, але не чіпав? Тоді, якщо слідувати цій логіці, Настя сама намалювала у фотошопі повідомлення від Леонова у вайбері, де він просить вибачення і заявляє, що готовий усе компенсувати. Причому намалювала настільки якісно, що може міняти професію з адміністраторки готелю на дизайнерку.

Анастасія Абразумова написала заяву в поліцію. Наступний хід - за правоохоронцями.

...На сайті Work.ua є вакансія керівника готелю «Шенген». Одна з вимог до претендентів - «особливий підхід та вміння спілкування з керівництвом». Краще і не скажеш.