POD-система: головні фішки відкритого та закритого типу под-систем

Перегляди: 1097

Як користуватись POD-системою, і що це таке?

POD-система — невеликий, простий та економічний пристрій для куріння, як правило, рідин на сольовому нікотині, що стало останніми роками частою альтернативою класичним сигаретам. Електронки цього виду вибирають як досвідчені курці, так і новачки. Все завдяки приємній вартості, простому функціоналу та можливості швидко вгамувати нікотиновий голод.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ви можете вивчити найкращі поди anix.ua, перейшовши за посиланням, але спочатку пропонуємо розібратися, як користуватись POD-системою та які типи цих гаджетів зустрічаються у продажу.

Види ПоД систем та класифікація

ПОД-система — позначення електронної сигарети, що має специфічний дизайн та властивості. Фактично, їхня популярність зобов'язана появі сольового нікотину, який при менших обсягах концентрування стабільніший за вільний.

Якщо порівнювати класичні електронні сигарети із POD system, останні мають цілий перелік відмінних характеристик:

  • невеликий, компактний розмір;
  • менший бак/під/картридж для рідини;
  • проста батарея без елементів керування та додаткових функцій;
  • часто автоматичне включення без кнопки живлення;
  • менша ємність акумулятора;
  • низька потужність;
  • вищий опір котушки розжарювання;
  • практично нульова можливість перебігу рідини.

Чому варто використовувати нікотинову сіль у POD?

Якщо хочете кинути палити та перейти на електронну сигарету, нікотинова сіль — те, що вам потрібне. Це рідина для електронних сигарет, що містить найчистіший природний нікотин. Він діє швидше, сильніше, а також не б'є по горлу навіть за великих доз.

Вигоди

Дизайн, форма, габарити, вага — можна насолоджуватися якісним парінням. Ціна, хоч і значно відрізняється для систем POD у різних виробників, дешевша, ніж у більшості класичних електронних сигарет.

Вартість базових наборів електронок коливається в основному в залежності від продуктивності, довговічності, якості, а також від аксесуарів. Більш важливими мають бути довгострокові витрати на експлуатацію електронної сигарети. У цьому відношенні ПОД безумовно виграє.