В Олександрії переселенців годуватимуть гарячими обідами до 27 травня

Перегляди: 3305

В Олександрії з 28 травня не буде гарячих обідів для переселенців, бо потреби в цьому більше немає.

Раніше на базі двох олександрійських шкіл організували безкоштовне харчування для понад 700 переселенців, які отримували гарячі сніданки та обіди щодня. Загалом же протягом цієї акції видали понад 800 талонів на харчування.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нині, як повідомляє Олександрійська міська рада, у зв'язку з напрацьованими алгоритмом допомоги переселенцям, підтримкою від держави, міжнародних організацій ООН та USAD, місцевих волонтерських та благодійних об’єднань потреба у невідкладній допомозі переселенцям зникає.

«Поступово люди адаптуються до нових реалій. Умови життя в громаді нормалізуються, з’являються відпрацьовані алгоритми і логістичні зв’язки, зникає гостра потреба в невідкладній допомозі.

Тож було ухвалено рішення про завершення безкоштовного харчування для вимушених переселенців. Наразі гаряче харчування триватиме до 27 травня включно. Після чого приготування сніданків та обідів зупиняється», - йдеться у повідомленні міської ради.


Джерело: Олександрійська міська рада