Свято останнього дзвоника цьогоріч відбудеться онлайн

Перегляди: 2607

Про завершення навчального року у школах Кропивницького розповіла начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко.

За словами Лариси Костенко, для більшості закладів міста навчальний рік закінчиться уже 31 травня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Майже у всіх школах наші учні закінчують навчальний рік 31 травня, таких закладів – 35. Школярі ще п’яти закладів завершать навчальний рік 01 червня. Свято останнього дзвоника пройде дистанційно, кожен навчальний заклад продумав і підготував свій формат цього заходу - це і завчасно підготовлені відео, онлайн зустрічі із класними керівниками та адміністрацією, або вечірні зустрічі разом із батьками», - прокоментувала Лариса Костенко.

1 червня у Кропивницькому також готуються відзначати Міжнародний день захисту дітей. На цей день заплановано низку заходів, але вони відбудуться з врахуванням воєнного стану.

Прокоментувала начальниця профільного управління і організацію роботи освітян влітку: «Із 01 червня також розпочинається робити гуртків на базі навчальних закладів загальносередньої освіти. Здебільшого, це школи в яких є укриття — це обов'язкова умова. До роботи гуртків долучаються і стаціонарні заклади позашкільної освіти, ми будемо співпрацювати також із закладами культури, і фізкультури і спорту — це наша загальна справа. Робота буде розпланована на всі три літні місяці».


Джерело: Кропивницька міська рада