В Олександрії на благодійному концерті-аукціоні зібрали понад 24 тисячі гривень на потреби ЗСУ (фото)

Перегляди: 710

28 травня у межах відзначення 276-ї річниці з дня заснування Олександрії у театральному сквері відбувся благодійний концерт-аукціон, на якому вдалося зібрати понад 24 тисячі гривень для наших військових.

Перед глядачами, які вирішили відпочити на цій локації, виступали колективи та солісти Олександрійського театру і запрошені місцеві виконавці – Вадим Марченко та Romariodoro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для відвідувачів працювали фотозони, проводився майстер-клас з гончарства та розважальна програма для дітей з конкурсами і танцювальним флешмобом. Також гості заходу могли придбати оригінальний сувенір від олександрійських майстрів.

Окрім того, під час концерту проходив благодійний аукціон, адже всі виручені кошти планують спрямувати на потреби української армії. Увагі містян представили понад 40 лотів від олександрійських митців, фотографів, волонтерів, письменників.

Найбільшу популярність серед глядачів мали українські прапори з підписами бійців та малюнками дітей. Так, найдорожчий стяг обійшовся його власнику в 1 500 гривень.

Загалом, за час концерт-аукціону було зібрано 24 тисячі 622 гривні.

Однак, лоти, які не придбали у ході концерту, виставлять на сторінці Координаційного центру волонтерів, аби всі охочі змогли купити вподобану річ і допомогти при цьому Збройним Силам України.


Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook