В Олександрії відбувся благодійний турнір з настільного тенісу

Перегляди: 793

Сьогодні, 29 травня, в Олександрії відбувся благодійний рейтинговий турнір «I Оpen Oleksandria» з настільного тенісу приурочений до 276-ї річниці заснування Олександрії та другої річниці відкриття спортивного комплексу КНТ «Торнадо».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спортивне змагання відвідав міський голова Сергій Кузьменко, який привітав усіх присутніх з Днем міста та побажав спортсменам перемог.

«У нас сьогодні хороший день – День народження нашого міста. Пишаємося тим, що до нас приїхало багато гостей. На жаль, ми не можемо собі дозволити святкувати, але відзначити свій День народження маємо право. А спорт – це якраз те, що має розвиватися під час випробувань» - сказав Сергій Кузьменко.

У турнірі взяли участь 38 спортсменів з 10 міст України: Києва, Харкова, Кропивницького, Кременчука, Кривого Рогу, Одеси, Черкас, Полтави, Золотоноші та Олександрії.

Переможців очікувала грошова винагорода, кубки та грамоти.

По завершенню змагань з членських внесків та благодійної допомоги від президента КНТ «Торнадо» та організатора турніру Олега Гушлевського на потреби армії перерахували 10 500 гривень.


Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook