Школярі з Новомиргорода перемогли у всеукраїнському фестивалі пісні у жестовому виконанні

Перегляди: 647

Учні спеціальної школи міста Новомиргород Кіровоградської області Євгенія Литвинова та Олег Волков стали переможцями щорічного всеукраїнського фестивалю пісні у жестовому виконанні "Весняні зустрічі на "Мосту".

Фестиваль проводили онлайн, переможців обирали за кількістю вподобань на їх конкурсних відео у соціальних мережах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможцем серед дорослих став Олег Волков, учень 11 класу, вихованець театрального гуртка Новомиргородської спеціальної школи Кіровоградської обласної ради з піснею "В той день, коли закінчиться війна". Серед учасників до 18 років перемогу здобула учениця цього ж гуртка, шестикласниця Женя Литвинова з піснею "Нам потрібне мирне небо".

У якості приза переможці отримали подарункові сертифікати на 2000 гривень.

Організаторами конкурсу виступила громадська організація "Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю "Міст", на Facebook-сторінці якої і публікували конкурсні роботи.

Окрім того, участь у конкурсі взяли учениці 12 класу цього ж навчального закладу Вікторія Москаль з піснею "Журавлі" та Анастасія Задорожня з композицією "Діти війни", а також педагоги Роксолана Павленко та Ольга Ошурко, які виконали пісню "Хай буде весна".


Джерела: Громадська організація "Перекладачів жестової мови та людей з інвалідністю "Міст" у Facebook

Фото: Департамент освіти та науки Кіровоградської ОДА/ОВА у Facebook