Донецький інститут травматології працюватиме у Кропивницькому

Перегляди: 6216

Григорій Урсол, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, засновник та генеральний директор медичних закладів «Ацинус», «Лікарня Святого Луки», розповів CBN про переміщення Донецького науково-дослідного інституту травматології і ортопедії до Кропивницького.

«Буквально два тижні тому Донецький інститут травматології звернувся до нас. Наказами Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоровʼя заклад перевели сюди. Приміщень, в яких вони працювали, здебільшого фізично вже немає.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це фахівці, які проводять неймовірно складні операції. Кваліфіковані медики, які проводять ендопротезування, артроскопію, мікрохурургію, також фахівець з відновлення кисті. Частково вони змогли вивезти своє обладнання, частково використовують наше. Ми забезпечили операційну, кабінети для прийому хворих. Ще не всі документи оформлені юридично, але співробітники інституту вже працюють у нашій лікарні», - розповів Григорій Урсол.