ЦДПУ відкрив конкурсний набір на студентський обмін з Польщею

Перегляди: 900

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. Винниченка відкрив набір студентів на семестровий обмін у Поморську академію в Слупську (Польща) протягом зимового семестру 2022 - 2023 н. р.

В обміні можуть взяти участь студенти-бакалаври всіх спеціальностей, крім студентів першого курсу та останнього семестру випускного курсу всіх освітніх рівнів державної та комерційної форми навчання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Договір про співпрацю між ЦДПУ ім. В. Винниченка і Поморською Академією в м.Слупськ (Польща) надає можливість студентам кропивницького університету паралельно і безкоштовно навчатися у державному польському вищому навчальному закладі протягом одного семестру.

Щоб узяти участь у програмі обміну, треба звернутися до Олени Нікітіної (сектор міжнародної діяльності та роботи з іноземними студентами, навчально-науковий відділ, каб. 213, п’ятиповерховий корпус) та заповнити анкету.

Документи, які треба мати із собою: ксерокопія закордонного паспорту – сторінка з фотографією та особистими даними, ксерокопія студентського квитка, характеристика від куратора ECTS факультету із вказівкою на рейтинг студента у навчальній та громадській діяльності. Також треба буде написати мотиваційний лист.

Кінцевий термін подачі документів – 13 червня 2022 року.

____

Джерело: сайт ЦДПУ