В Олександрії відкрився ще один пункт реєстрації переселенців

Перегляди: 574

Аби зменшити черги та охопити якомога більше людей сьогодні, 6 червня, в Олександрії відкривається додатковий пункт реєстрації та видачі талонів для переселенців.

Працюватиме пункт за адресою: вулиця Першотравнева, 16, каб. 3. Графік роботи з 9.00 до 17.00. Обідня перерва: 12.00 -13.00.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На основі отриманих талонів вимушені переселенці 2022 року зможуть отримати продуктові набори від організації World Central Kitchen. Їх видача відбудеться 7 червня за адресою: просп. Соборний, 134 (сквер Героїв АТО), з 14:00.

Також продовжить працювати і пункт реєстрації на площі Соборній, 6 (приміщення музичної школи). Графік роботи такий самий.

Документи, які треба мати з собою при отриманні талонів:

- оригінали документів, що посвідчують особу;

- довідка ВПО, видана у 2022 році.

Мешканці громади, які проживають на території старостинських округів, можуть отримати талони у понеділок, 6 червня, з 10:00 в приміщеннях сільських/селищних рад.

Допомога розрахована виключно на вимушених переселенців, які зареєстровані і проживають на території Олександрійської громади.


Джерело: Олександрійська міська рада