На Кіровоградщині впроваджуватимуть проєкт спортивного дозвілля для дітей "Будь активним заради миру"

Перегляди: 757

Проєкт "Будь здоровим заради миру" спрямовано на організацію фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул у закладах освіти.

Задум передбачає залучення вчителів фізичної культури для проведення щоденних спортивних занять та заходів для дітей різного віку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також у межах проєкту передбачається відновлення діяльності спортивних гуртків, які працювали в закладах освіти, та відкриття нових, організація пунктів видавання спортивного інвентарю дітям та їхнім батькам, популяризація серед учнів та їхніх батьків доступних занять і заходів.

Організатори закликають використовувати для оздоровчої роботи фізкультурно-спортивні приміщення, майданчики, стадіони закладів освіти, які мають на своїй території або в безпосередній близькості обладнане бомбосховище.

Окрім того, передбачається, що під час реалізації проєкту особливий акцент буде зроблено на підтримку і залучення до фізичної активності дітей, які наразі вимушено перебувають за кордоном або у прихистках в безпечних регіонах країни.


Джерело: Департамент освіти та науки Кіровоградської ОДА у Facebook