У Кропивницькому хазяйка на тиждень зачинила пса у квартирі: тварину діставали рятувальники (фото)

Перегляди: 6509

Сьогодні, 8 червня, у Кропивницькому працівники ДСНС дістали із зачиненої кімнати гуртожитку по вул. Тарковського собаку, якого на тиждень залишила господиня.

Як зазначають волонтери організації захисту тварин "БІМ", учора до них надійшов дзвінок від працівників ЖЕКу, що обслуговує гуртожиток по вул. Тарковського. В одній з кімнат гуртожитку мешкає жінка, яка вже тиждень не з'являлася вдома, залишивши свого собаку зачиненим.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

"Сусіди і раніше чули, що жінка пса б’є, може саме тому він був доволі агресивний. І ось ця жінка вже тиждень, як не з’являлась вдома, де вона, ніхто не знає, а пес залишився зачинений у кімнаті. Він вив, кричав, не знаємо, що він їв та пив. Тож сусіди звернулись до ЖЕКу, а ті вже до нас", - зазначили волонтери.

Тому сьогодні біля гуртожитку окрім зоозахисників та працівників ЖЕКу зібралися працівники ДСНС та поліції, щоб визволити пса. Кімнату відчинили, пес намагався захищатись, тому його довелось брати на петлю та колоти заспокійливе.

Зараз кроптерьєр Тобік знаходиться у вольєрі організації "БІМ", поки ще під частковою дією заспокійливого, тому поки волонтери не можуть прокоментувати його стан. Проте сподіваються, що новий мешканець притулку зможе потоваришувати з іншими тваринами та розпочати нове життя.


Джерело: БІМ: Організація захисту тварин у Facebook