Ветеранський фонд запустив проєкт із мікрофінансування бізнесу учасників бойових дій

Перегляди: 434

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Український ветеранський фонд запустив проєкт із мікрофінансування ветеранського бізнесу та бізнесу членів родин ветеранів.

Відшкодування становить до 20 000 гривень. Йдеться про ті витрати, які були здійснені після 24 лютого 2022 року.

Щоб отримати кошти, потрібно:

Зібрати пакет обовʼязкових документів, а саме:

- скан паспорта заявника з пропискою

- скан довідки ВПО (скріншот із Дії не підходить)

- скан виписки чи витягу з ЄД про ФОП чи самозайняту особу,

- скан підтвердження статусу ветерана, а саме: посвідчення учасника бойових дій, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника війни, та члена сім’ї ветерана війни

- документи, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів (чек або видаткова накладна).

Надіслати свою заявку з документами через аплікаційну форму в розділі мікрофінансування бізнесу на сайті — https://veteranfund.com.ua/

Отримати відповідь від Фонду — після перевірки пакету документів.

Після схвалення — отримати кошти.

Ті, хто правильно заповнить заявку, завантажить увесь пакет документів, зможуть отримати відшкодування на суму до 20 000 гривень протягом 10 днів.

Заявки приймаються до завершення воєнного стану. Але варто поквапитися, адже Український ветеранський фонд може відшкодувати перші 500 заявок.

Якщо у ході заповнення аплікаційної форми — у вас виникатимуть запитання — надсилайте їх на офіційну пошту Фонду: veteranfundua@gmail.com.


Джерело: Український ветеранський фонд