«Кіровоградфармація» відкрила аптеку в Олександрії

Перегляди: 1566

Комунальне підприємство «Кіровоградфармація» розширює мережу власних аптек на Кіровоградщині, тож відкрило аптеку в Олександрії. Про це повідомила директорка Жанна Стручковська.

За її словами, це перша аптека, яку вдалося відкрити цього року. В планах є розширення мережі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Працюємо над пошуком майданчиків для розміщення наших торговельних точок. Аптеки «Кіровоградфармація» абсолютно конкурентні з приватними. У нас подвійна місія. Насамперед – це соціальна складова, а вже потім фінансова. Тому ми максимально стримуємо ціни», – підкреслила Жанна Стручковська.

Аптека знаходиться у центральній частині Олександрії, за адресою: вул. Григорія Сокальського,75.

Як зазначив у своєму звіті про рік роботи на посаді голови Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, у 2021 році після оновлення менеджменту, комунальне підприємство «Кіровоградфармація» збільшило дохід від реалізації лікарських засобів на 1 мільйон гривень, отримало прибуток і підняло заробітні плати працівникам. У 2020 році підприємство було збитковим – сума збитків становила майже 600 тисяч гривень.


Джерело: Кіровоградська обласна рада у Facebook