У Кіровоградській ОВА представили проєкти із технологіями швидкого будівництва житла для переселенців

Перегляди: 1704

Сьогодні, 15 червня, під головуванням заступника начальника Кіровоградської ОВА Сергія Поліщука відбулось засідання обласної робочої групи з питань будівництва житла для переселенців на якому представники ТДВ «Об’єднання Дніпроенергобудпром» зі Світловодська представили власні проекти зі зведення таких будівель.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заступник гендиректора ТДВ «Об’єднання Дніпроенергобудпром» Олег Марон розповів, що спільно із ПП «БМЗ Бетон» підготували до презентації 3 варіанти пропозицій до проєктів будівництва житла для переселенців як у Кропивницькому, так і в районних центрах.

«В усіх варіантах пропонуємо технологію швидкозбірних залізобетонних каркасів у будинках від 4 до 6 поверхів. У основі технології – тришарова комплексна утеплена панель, ми її проєктуємо та виробляємо», - акцентував Олег Марон.

Як додав керівник заводу «БМЗ Бетон» Володимир Коваленко, підприємство може виготовляти близько 20 тисяч квадратних метрів житла в місяць, а також паралельно з цим є можливість виробляти конструкції для промислових будівель, таких як котельні, помпові та електропідстанції. Також він зазначив, що підприємство може виступати як генпідрядником, так і субпідрядником у забудовника.

За словами Сергія Поліщука, це вже третє "знайомство" Кіровоградської ОВА з будівельними компаніями.


Джерело: Кіровоградська ОДА/ОВА