МОН рекомендує організувати роботу пришкільних таборів

Перегляди: 497

Міністерство освіти рекомендувало забезпечити роботу пришкільних таборів, особливо в місцях компактного проживання дітей-переселенців.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Робота таборів з денним перебуванням може проводитись у вигляді тематичних змін, наукових, спортивних, мовних шкіл тощо.

"Під час літніх канікул педагоги закладу можуть проводити різноманітні форми виховної, навчальної та пізнавальної діяльності із врахуванням вікових особливостей дітей, їхнього творчого, інтелектуального і фізичного потенціалу. Велике значення надається ознайомленню дітей з українськими народними традиціями, обрядами, звичаями, формуванню національної культури та сприяти всебічному розвитку дитини", - йдеться на сайті Міністерства освіти.

Наразі активно до цієї роботи доєдналися комунальні позашкільні заклади екологічного, технічного, художнього напряму, системи МАН.

Але у МОН наголошують, що організація пришкільних таборів можлива лише за умови створення безпечних умов перебування дітей та учителів.


Джерело: сайт Міністерства освіти та науки України