Змінились раніше оголошені строки вступної кампанії

Перегляди: 606

20 червня під час апаратної наради голови ОВА директорка департаменту освіти та науки Ельза Лещенко розповіла про етапи вступної кампанії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Міністерство освіти та науки дозволило вишам розпочинати навчання з 1 серпня без студентів першого курсу, саме тому змінились раніше оголошені строки вступної кампанії», - повідомила Ельза Лещенко.

Відтак, процес вступу на бакалаврат складатиметься з таких етапів:

- реєстрація електронних кабінетів почнеться з 1 липня;

- з 29.07 - подання заяв до ВНЗ;

- творчі конкурси, вступні іспити та співбесіди відбудуться з 1.07 по 18.07,

- прийом документів закінчується: о 18:00 8 серпня – для осіб, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди, творчих конкурсів; о 18:00 23 серпня – для осіб, які вступають за результатами національного мультипредметного тесту, результатів зовнішнього незалежного оцінювання за 2019-2021 роки, а також творчих конкурсів, які були складені з 1 по 18 липня;

- оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди з повідомленням про отримання чи неотримання ними права навчатися на бюджетній формі здійснюється не пізніше 12:00 17 серпня.

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця держзамовлення до 10:00 20 серпня та подати письмову заяву про виключення заяв на інші місця держзамовлення. Зарахування цієї категорії вступників за держзамовленням відбувається не пізніше 15:00 22 серпня, а заяви осіб, зарахованих на інші місця держзамовлення, виключаються впродовж 22 серпня.


Джерело: Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА у Facebook