Студент кропивницького вишу захистив диплом на передовій

Перегляди: 877

Студент четвертого курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» інженерного фахового коледжу ЦНТУ Олексій Трубілко захистив свій диплом в окопі на передовій.

Захисти дипломних проєктів у Відокремленому структурному підрозділі «Кропивницький інженерний фаховий коледж Центральноукраїнського національного технічного університету» тривають вже майже тиждень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповів заступник директора коледжу з навчальної роботи Віктор Зозуля, в 2022 році чимало випускників скористались правом на дистанційний захист, оскільки вони зараз знаходяться не у Кропивницькому.

Олексій Трубілко відео свого захисту записав в окопі та надіслав до екзаменаційної комісії безпосередньо з передової.

«Заздалегідь перепрошую за якість відео та можливі сторонні звуки», – розпочинає свій відеозахист Олексій Трубілко. Сторонні звуки з’являються вже на першій хвилині відео. Це звуки вибухів

Далі протягом майже 10 хвилин Олексій розповідає про роботу пристрою, якому присвячено його дипломний проєкт.

Екзаменаційна комісія коледжу заздалегідь отримала пояснювальну записку та креслення дипломного проєкту, за день до захисту члени екзаменаційної комісії ознайомились із дипломом, тому могли оцінювати роботу, слухаючи запис виступу студента.

Дипломний проєкт студент з передової захистив на «відмінно».


Джерело: сайт ЦНТУ