У Кропивницькому хочуть створити психологічний хаб

Перегляди: 602

Секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка доручив фахівцям департаменту соціальної політики вивчити досвід інших міст зі створення таких центрів і розробити механізм його створення в нашому місті.

Поки створення міського психологічного хабу — це тільки ідея, але над його реалізацією уже працюють відповідні фахівці. За задумом, це має бути один центр, де людина зможе отримати увесь спектр психологічної підтримки, фізичної реабілітації, емоційного розвантаження.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

"Сьогодні маємо велику кількість мобілізованих громадян, які проходять через горнило війни, родини військових, жінки, діти, які пережили страхіття війни. Всі вони потребують підтримки і психологічної допомоги, щоб позбутися посттравматичного синдрому, адаптуватися у суспільстві. Чим довше триватиме війна, тим більше буде таких людей і зростатиме потреба у соціальній реабілітації", - розповів Олег Колюка.


Джерело: Кропивницька міська рада