Житель Кіровоградщини намагався дати хабар тернопільським патрульним. Але перевершив сам себе

Перегляди: 2785

Кинувши гроші в багажник службового автомобіля, 56-річний житель Кіровоградської області сподівався відкупитися від адміністративного правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Проте до «адмінки» додалося ще й кримінальне провадження.

Чоловіка, котрий напідпитку керував автівкою, на одній з вулиць Тернополя зупинили патрульні. Водій не став заперечувати, що сів за кермо нетверезим, навіть погодився пройти тест за допомогою газоаналізатора. Був переконаний – хабарем вдасться залагодити проблему.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проте на пропозицію неправомірної вигоди поліцейські відповіли попередженням про кримінальну відповідальність. Чоловіка це не зупинило. Перебуваючи біля службового автомобіля, він кинув гроші у багажник. Слідчо-оперативна група, що виїхала на виклик, задокументувала злочин.

Згідно санкцій інкримінованої статті 369 (частина 1) – надання неправомірної вигоди службовій особі Кримінального кодексу жителю Кіровоградщини загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі.


Джерело: ГУ Національної поліції у Тернопільскій області