У Кропивницькому попрощалися із загиблим на війні подружжям (фото)

Перегляди: 5972

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Кропивницькому віддали шану загиблим у війні з росією Героям — Тарасу та Ользі Мельстерам.

У Кропивницькому в останню путь провели земляків - Героїв. Молоде подружжя, 31-річні солдати Тарас і Ольга Мельстери, загинули 21 червня неподалік Борівського на Луганщині. Вони служили в одній частині.

До повномасштабного вторгнення росії Ольга Мельстер була кондитеркою – випікала креативні пряники із різноманітними надписами та малюнками. Захисниця неодноразово долучалася до волонтерства. Тарас Мельстер – син екоактивістки Людмили Шестакової, працював в IT-сфері.

«Коли життя змусило їх змінити комп’ютерні мишки на автомат, я намагалась прийняти їх вибір. Коли донька обрізала коси, не тому, що хотіла змінити зачіску, а тому, що заважали носити броніки, мене накрило. А сьогодні я плачу. Не маю сил щось говорити, писати. Вони стали нашими янголами-охоронцями. Дякую, що захищали нас на землі, тепер захищаєте з неба. Боляче, дуже боляче», - написала на своїй сторінці у Facebook мати Ольги Інга Дуднік.

Прощання з Героями відбулося сьогодні, 27 червня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.