Подалі від робітника, ближче до мети: у чому полягають переваги IT-аутсорсингу

Перегляди: 492

Інтернет надав людству безліч нових можливостей. І одна з них зумовила революцію у відносинах замовника і виконавця. Адже сьогодні їм не обов’язково навіть бачитись, щоб досягати подекуди феноменальних результатів. Аутсорсинг змінив правила гри, і відстань між містами й навіть країнами стерта. Особливо коли йдеться про IT-аутсорсинг https://os.eco/uk/our-services/it-outsource/.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спростовуємо міфи

Кожен власник або керівник компанії, який вважає, що йому не потрібні послуги IT-спеціалістів, помиляється. Питання лише в тому, коли він усвідомить цю помилку та якою буде її ціна. Адже не обслужена вчасно система відеоспостереження може підвести в найвідповідальніший момент. А недостатньо оперативне розв’язання проблем із сервером чи окремим комп’ютером із важливою інформацією — до зриву своїх зобов’язань і втрати клієнтів.

Попри ці ризики тисячі компаній в Україні не готові утримувати в штаті IT-спеціаліста й тим паче цілий відділ. І це… правильно. Сисадмін, що б він не написав у своєму резюме, не здатен відповісти на цілу низку викликів, які регулярно породжує більш-менш розгалужена інфраструктура. А його фізична присутність в офісі сьогодні сприймається як пережиток минулого, а не перевага.

Чому послуги IT-аутсорсингу — правильний вибір?

У цього варіанту є безліч переваг, але ключових як мінімум 3:

  • Широкий спектр компетенцій. Звертаючись до аутсорсингової компанії, ви обираєте команду професіоналів, у якій кожен якнайкраще розуміється на своєму напрямі. Кожну вашу проблему розв’яже спеціаліст, який знає, що і як треба робити. І не в теорії, а на практиці, тому що за плечима в нього десятки й сотні саме таких випадків.
  • Нові можливості. Досвідчені IT-аутсорсери — це не лише про стабільну роботу, а і про розвиток. Ви не здогадуєтесь, які ефективні технології можуть стати вам у нагоді і допомогти вийти на новий рівень розвитку і прибутків. А вони знають. І зможуть поетапно навчити ваш персонал використовувати ці інструменти.
  • Економія. Користуватися досвідом і майстерністю команди професіоналів у дистанційному режимі вигідніше, ніж утримувати в штаті IT-спеціаліста. Адже ви платите за конкретні роботи, а не за присутність фахівця на робочому місці.

Із віддаленим обслуговуванням IT-інфраструктури майбутнє ближче, ніж ви думаєте!