У Світловодську до Дня Конституції створили новий казковий мурал на набережній (фото)

Перегляди: 1585

Напередодні Дня Конституції на набережній у Світловодську разом з художниками всі охочі могли долучитися до створення нового стінопису у стилі Марії Приймаченко.

Художники працювали безкоштовно, гроші на придбання матеріалів виділив фонд «Будуємо Україно разом», та дещо придбали власними зусиллями.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

"Ми вирішили долучитися до акції, яку організували активісти фонду "Будуємо Україну разом". Ця акція проходить по всій Україні, у тому числі завітала і до Світловодська.Разом з молоддю ми робимо красу в місті", - сказав міський голова Світловодська Андрій Маліцький.

"В один день така організація як "Будуємо Україну разом" публікує допис, що організовується всеукраїнський День малювання муралів. Будь-яке місто може податися і організувати це в себе. Мені близька взаємодія з містом, у Харкові культур стрі-арту неймовірно розвинута, тому хотілося привезти цього і сюди," - розповіла художниця-волонтерка Олександра.

Художники планують створювати нові мурали, де кожен охочий зможе знову долучитись до процесу, але вся інформація згодом.


Джерело: Світловодська міська рада у YouTube