Кропивничанин просить мерію закривати супермаркети та громадські заклади на час повітряної тривоги

Перегляди: 644

Вчора, 28 червня, кропивничанин Віктор Дяченко створив петицію до Кропивницької міськради про закриття магазинів та інших центрів скупчення людей під час повітряної тривоги.

«У зв'язку з подіями 27.06.2022 в м. Кременчуг (влучання ракети в торговий центр) пропоную: на час повітряної тривоги у м. Кропивницкий припиняти роботу: абсолютно усіх торгових та торгово-розважальних центрів, а також закладів/місць великого скупчення людей. Життя людей найцінніше!» - йдеться у тексті петиції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім того, сьогодні Устинівська селищна рада нагадала мешканцям громади про закриття усіх закладів торгівлі та інших громадських установ.

«У зв’язку із трагічними подіями в Кременчуці Устинівська селищна рада нагадує всім закладам торгівлі та іншим громадським установам правила дій під час повітряної тривоги: весь персонал та відвідувачі повинні негайно пройти у визначене безпечне місце, двері на вхід повинні бути зачинені. Під час повітряної тривоги перебувати на вулиці вкрай небезпечно!» - повідомила Устинівська селищна рада у Facebook.


Джерела: сайт місцевих петицій E-DEM

Устинівська селищна рада у Facebook