Ощадбанк продає майновий комплекс у Світловодську

Перегляди: 1524

Ощадбанк виставив на електронний аукціон OpenMarket (державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) майновий комплекс у Світловодську.

Загальна площа комплексу 6,2226 га. Він призначений для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лот складається з головного технічного корпусу (62 714,5 кв. м), водневої станції (3 241,8 кв. м), прохідної (88,7 кв. м), вимощення (асфальту) та огорожі.

В лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня (редукціон), що становить 14 002 500 грн.

«Нова комерційно приваблива пропозиція від нашого партнера Ощадбанку. Аукціон заплановано на 22 липня, тож у потенційних покупців ще є час для того, щоб ознайомитися з лотом, сплатити гарантійний внесок і взяти участь в торгах», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.


Джерело: «СЕТАМ»