У Кропивницькому шахраї дурили заклад харчування, прикидаючись волонтерами (фото)

Перегляди: 2556

Двоє мешканців Кропивницького організували шахрайську схему – представляючись волонтерами, замовляли в одному з закладів громадського харчування їжу начебто для переселенців. Щоб підтвердити оплату, громадяни надсилали підроблені скріншоти квитанцій. Доставка їжі здійснювалася кур'єром за різними адресами.

Під час проведеної ревізії замовлень та неоплачених рахунків виявилося, що за два тижні заклад не отримав більше 80 тисяч гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Працівники поліції провели у помешканні кропивничан обшук та вилучили речові докази, що вказують на причетність осіб до шахрайства.

Протиправну діяльність осіб припинили кіберполіцейські Кіровоградщини спільно зі слідчими Кропивницького районного управління поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури.

Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.


Джерело: ГУ Національної поліції в Кіровоградській області