У олександрійському гуртожитку облаштували ігрову кімнату для дітей-переселенців (фото)

Перегляди: 616

6 липня відкрили ігрову кімнату для дітей-переселенців у гуртожитку медичного коледжу Олександрії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нещодавно в одній із кімнат розпочали капітальний ремонт: оновили підлогу, стіни та стелю, замінили вікна та двері, закупили дитячі меблі. Наразі всі ремонтні роботи завершили.

На відкриття дитячої кімнати завітали заступниця міського голови Ірина Чемерис, начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський, директорка міської мережі бібліотечної системи Тетяна Троцюк, адміністрація коледжу, батьки та діти.

«Самі переселенці звернулися до міського голови Сергія Кузьменка з проханням допомогти облаштувати зону відпочинку в місцях їх компактного проживання. У пріоритеті міської влади – створити умови для приємного дозвілля всіх наших дітей. Тож за допомогою депутатів міської ради ми винайшли можливість облаштувати одну із кімнат», – сказала Ірина Чемерис.

До справи долучилися благодійники з Ізраїля, яким вдалося зібрати 1 800 євро (понад 64 тисячі гривень).

Учителі міської художньої школи розфарбували стіни оновленої кімнати яскравими малюнками. Наповнити її іграшками, книжками та канцтоварами допомогли олександрійці.

Сам гуртожиток обрали не випадково, адже зараз в ньому проживає найбільше маленьких переселенців – 24 дитини.


Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook