У Кропивницькому показали виставку дипломних робіт художників і реставраторів (фоторепортаж)

Перегляди: 1048

7 липня 2022 року у Музеї мистецтв презентували виставку дипломних робіт студентів кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського педуніверситету імені Винниченка - «Творимо й перемагаємо!».

Учасники виставки - випускники спеціальностей «Середня освіта (Образотворче мистецтво)» та «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» 2020-2022 років. Студентам допомагали розкрити їхні здібності викладачі - Юлія Малежик, Лариса Гарбузенко, Лариса Кулініч, Ольга Пунгіна, Анна Петренко під керівництвом Тетяни Стрітьєвич.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виконувачка обов'язків завідувача кафедри мистецької освіти Тетяна Стрітьєвич прокоментувала CBN: «Спочатку карантин був, коли ми боялися навіть обійнятися, тепер війна. І зараз ми демонструємо те, чому навчали і навчалися дистанційно. На відстані, закрито, скажімо так, але продовжували творити».

На початку відкриття виставки присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих у війні з росією Тараса й Ольгу Мельстерів. Ольга навчалася за тим же фахом, що і нинішні випускники.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.