У Кропивницькому відкрили 3D-виставку (фоторепортаж)

Перегляди: 1862

Сьогодні, 8 липня, у Кіровоградському обласному центрі народної творчості відкрили 3D-виставку фотографій скульптур Григорія Пилипишина.

"Ми організовували виставку до 83-річчя області. Придумали представити роботи скульптора Пилипишина, але оскільки він живе у Гайвороні, його скульптури було не так легко привезти. Я поїхав відзняв, а потім замислився: як це показати, щоб було оригінально? Ну і згадав потім за 3D. Фото зробили за допомогою спеціальної програми", - зазначив методист центру народної творчості Сергій Гусарченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виставку експонуватимуть протягом місяця.

Григорій Пилипишин - заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України. У творчості надає перевагу об'ємним скульптурам з дерева та картинам на площині. Тематика його робіт різноманітна: персонажі казок, легенд, поетичних та прозових творів, зображення тварин, птахів та рослин. Працює та живе митець у Гайвороні.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN