Кропивницькі пенсіонери вимагають прибрати баскетбольний майданчик з двору: «гупає...»

Перегляди: 6462

2018 року в дворі кропивницької багатоповерхівки на вулиці Попова, 26, урочисто відкрили оновлений баскетбольний майданчик. Частину грошей виділив депутат міськради Рафаель Санасарян, решту - місцевий ентузіаст, керівник обласної ветеранської організації баскетболістів, чемпіон Європи серед ветеранів Олександр Сухонос. Він же доклав і фізичних зусиль, щоб довести майданчик до ладу.

- І наче всі були щасливі й задоволені, на відкриття ми запросили професійних баскетболістів, - розповідає CBN Сухонос.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ось як виглядало кільце на майданчику до оновлення, показує він світлину.

[caption id="attachment_132941" align="aligncenter" width="526"] Фото: Олександр Сухонос[/caption]

Ось так виглядає тепер.

[caption id="attachment_132940" align="aligncenter" width="640"] Фото: Олександр Сухонос[/caption]

Однак не минуло багато часу, як почалися проблеми.

- Пенсіонерам, як виявилося, заважає гупання м’яча, - коротко пояснює Олександр Сухонос. - А куди подітися тим, хто хоче пограти в баскетбол?

У головної опонентки баскетболістів, керівниці ОСББ «Відродження — Попова, 26» Олени Логвиненко — свої аргументи.

- Там же не просто діти збираються у м’яча пограти. Там хлопці років по двадцять і більше. Матюкаються, можуть послати тебе слідом за російським кораблем за просте зауваження, - говорить вона. - М’яч весь день гупає, а в нас тут і люди з маленькими дітьми є, яким спати вдень треба, та і всім заважає. Ми не пропонуємо закрити майданчик узагалі. Ми за те, щоб його перенести. Десь подалі від наших вікон.

Олена Логвиненко ініціювала збір підписів під зверненням до Кропивницької міськради з проханням втрутитися в ситуацію.

Конфлікт триває. А нещодавно почав переходити у стадію відкритого протистояння. Коли цей матеріал уже був готовий до публікації, автору зателефонував Олександр Сухонос:

- Я сам не бачив, але мені вже розказали: буквально недавно на майданчик викликали поліцію. Завершилося все спокійно. Але що далі?