На подвір'ї Центральноукраїнського технічного університету з квітів висадили прапор та емблему ЗСУ

Перегляди: 778

Садівники ЦНТУ на подвір'ї університету з квітів висадили прапор та емблему ЗСУ на знак підтримки українських захисників.

Садівниці ЦНТУ Лариса Майданик і Оксана Подкопаєва працювали над квітковими композиціями понад 10 днів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для створення емблеми ЗСУ використали такі квіти, як вербена (близько 2000 штук), агератум (майже 1000 штук), целозія периста (десь 200 штук, це малинові сторони хреста), чорнобривці (300 штук, тризуб по центру медальйону емблеми), базилік-перила (біля 100 штук, синій фон центрального медальйону). Прапор України сформували з агератуму та чорнобривців.

Традиція створювати квіткові композиції на клумбах в університеті існує давно. Квіткові картини створювали, зокрема, до ювілеїв навчального закладу та річниць заснування міста. Минулого року на подвір'ї університету розквітли жовто-блакитний прапор та тризуб - композиція була приурочена святкуванню 30-річчя Незалежності України.

Цього року садівники планували висадити на клумбах біля центрального входу велику вишиванку. Проте через початок повномасштабної війни садівничі вирішили створити замість вишиванки з квітів емблему Збройних Сил України на знак підтримки наших воїнів.

У такому вигляді клумба має протриматись, принаймні, до середини вересня.


Джерело: Facebook-сторінка ЦНТУ: Центральноукраїнський національний технічний університет