Кіровоградщина втратила у війні з росією п'ятьох своїх захисників

Перегляди: 4063

Свої життя за Україну віддали Олександр Платонов, Сергій Лисюк, Микола Бобка, Ігор Ярмошевич та Євген Жовтий.

Олександр Платонов та Сергій Лисюк були родом з Первозванівської громади. Обоє раніше були учасниками АТО, Олександр з 2015 року, а Сергій - з 2014. 47-річний Олександр Платонов загинув 28 липня у місті Селідове Донецької області. Сергія не стало у місті Піски.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Солдат механізованого батальйону, 56-річний Микола Бобка загинув вчора, 1 серпня, у Миколаївській області. Захисник був мешканцем Устинівки. Попрощаються з військовим завтра, 3 серпня, об 11:00 в Устинівці.

На війні загинув і житель села Оситняжка Великосеверинівської громади Ігор Ярмошевич. Воїну було 48 років. Попрощалися з ним сьогодні, 2 серпня.

29-річний Євген Жовтий був уродженцем Сабатинівки Благовіщенської громади. Після закінчення школи навчався у ЦДПУ ім. Володимира Винниченка, згодом працював вчителем. У 2016-2018 рр. проходив військову службу за контрактом, був учасником АТО. У 2020 році знову підписав контракт.

Із загиблим воїном попрощалися теж сьогодні, 2 серпня.


Джерела: Первозванівська громада

Устинівська селищна рада

Великосеверинівська громада

Благовіщенська громада