На Кіровоградщині поліцейські впіймали крадія з Закарпаття

Перегляди: 699

У співпраці з колегами з Кіровоградської області, співробітники сектору кримінальної поліції Мукачева знайшли 38-річного зловмисника, який скоїв щонайменше п‘ять крадіжок у Мукачеві та районі. Фігуранта затримали на Кіровоградщині та вже взяли під варту.

Затриманий вкрав телефони, гроші, велосипеди та телевізор. Всі крадіжки зловмисник вчинив як тільки вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за раніше скоєні злочини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крадія вже затримували, але після того, як суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, зловмисник втік та переховувався, тому правоохоронці оголосили підозрюваного у розшук.

Закарпатські оперативники знайшли фігуранта завдяки співпраці з колегами із Кіровоградської області, у якій і переховувався втікач.

Наразі зловмисника вже доправили до Закарпаття, де помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєні злочини йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, учора стало відомо про затриманого на Закарпатті кропивничанина, який вкрав ювелірні вироби та гроші з будинку у селищі Чинадієво, що на Мукачівщині. Такий собі обмін досвідом.


Джерело: пресслужба поліції Закарпатської області