«ГЕРОЯМ СЛАВА»: у Кропивницькому створили віртуальний меморіал пам'яті героїв-кропивничан

Перегляди: 1581

У Кропивницькому школярі та педагоги взяли участь у створенні віртуального меморіалу пам'яті кропивничан, які віддали свої життя за Україну.

Мета проєкту - вшанування воїнів-земляків, формування активної громадянської позиції школярів Кропивницького, впорядкування інформації про кропивничан-захисників та подальше використання її в освітніх заходах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До його створення долучилися освітяни та школярі міста, які створили відеоролики, записали історії, облаштували куточки пам’яті у освітніх закладах та розмістили на будівлях шкіл меморіальні дошки героям.

Переглянути віртуальний меморіал пам’яті героїв-кропивничан, які віддали своє життя за свободу і незалежність України «ГЕРОЯМ СЛАВА» можна за посиланням.

Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА пропонує вчителям та дітям і надалі наповнювати ресурс матеріалами, розповідями, світлинами, інтерв’ю, відеороликами про загиблих героїв сьогодення, які можна надіслати на електронну пошту sut.kr@ukr.net.


Джерело: Департамент освіти і науки Кіровоградської ОВА