Троє спортсменів з Кіровоградщини візьмуть участь у мультиспортивному Євро-2022

Перегляди: 499

Троє спортсменів з Кіровоградщини - Ярослав Ткач, Олег Дорощук і Діана Савельєва - візьмуть участь у Мультиспортивному чемпіонаті Європи, який є однією з найбільших спортивних подій.

Початок чемпіонату сьогодні, 11 серпня, а триватиме він до 21 серпня. Мультиспортивний чемпіонат Європи проводитиметься вдруге в історії. Його особливістю є проведення низки континентальних першостей, що проводяться у літню частину сезону, у форматі спільного Євро. Уперше такі змагання відбулися в 2018 році у двох країнах: Німеччині та Шотландії. І тепер у планах організаторів є проведення турніру кожні чотири роки - за аналогом Олімпійських ігор.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нашу державу на чемпіонаті редставлятие 161 спортсмен, серед них - і троє з Кіровградщини. У скелелазінні Україну представлятиме бронзовий призер нещодавніх Всесвітніх ігор Ярослав Ткач, у стрибках у висоту - Олег Дорощук та у спортивній гімнастиці - Діана Савельєва.


Джерело: Sportрепортер

[caption id="attachment_134057" align="alignnone" width="500"] Ярослав Ткач[/caption]

[caption id="attachment_134058" align="alignnone" width="515"] Олег Дорощук[/caption]

[caption id="attachment_134059" align="alignnone" width="500"] Діана Савельєва[/caption]