У Кропивницькому власникам зруйнованого російським ракетним обстрілом будинку виплатять допомогу

Перегляди: 8810

Власники будинку, який зазнав руйнувань внаслідок ракетного удару по Кропивницькому, що стався 23 липня, отримають грошову допомогу від міської ради. Про це повідомив заступник начальника юридичного управління Кропивницької міської ради Дмитро Татарко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фахівці обстежили пошкоджений будинок, склали відповідний акт і рекомендували провести технічне обстеження відповідно до нормативних документів. На замовлення управління капітального будівництва провели обстеження та склали відповідний акт, у якому зазначено, що опорні конструкції цього будинку зазнали пошкоджень до 79%.

Наразі у зв’язку з російською агресією у державі не визначено механізм компенсації, проте, за дорученням заступника міського голови Олександра Мосіна, фахівці юридичного управління розробляють механізм порядку надання грошової допомоги постраждалим жителям.

Зараз виконавчі органи визначають розмір допомоги, порядок звернення особи, необхідні документи. Поки суму допомоги не називають.

Нагадаємо, 23 липня рашисти вдарили ракетами по Кропивницькому району, постраждали житлові будинки.


Джерело: Кропивницька міська рада у Facebook