У Кропивницькому художниця показала виставку картин «Передчуття» (фоторепортаж)

Перегляди: 960

19 серпня відділ мистецтв Кіровоградської бібліотеки імені Чижевського представив виставку творів кропивницької художниці Ольги Краснопольської під назвою «Передчуття».

Мисткиня розповіла CBN про створення художніх робіт, експонованих у бібліотеці: «Зробити виставку ми з відділом мистецтв вирішили спонтанно. Повернулась моя виставка зі Світловодська, яку відкрили там за пару днів до початку повномасштабної війни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Я помітила, що багато робіт пронизані передчуттям того, що трапиться якась катастрофа. Окрім притаманних мені яскравих пейзажів і композицій почали з'являтися великі важкі абстракції.

Також виставка доповнена роботами написаними весною й літом 2022 року. Загалом майже пʼятдесят робіт. В основному це живописні твори, написані акриловими фарбами на полотні. Акрил - невибагливий сучасний матеріал, швидко сохне, з ним зручно працювати у випадку повітряних тривог».

Виставку можна відвідати до жовтня 2022 року у холі третього поверху бібліотеки імені Чижевського.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.