У війні з рашистами загинули захисники з Кіровоградщини

Перегляди: 6037

CBN стало відомо про загиблих у війні з окупантами захисників з декількох громад області.

У четвер, 25 серпня, кропивничани прощатимуться із загиблим земляком - сержантом Олександром Назаренком. Початок церемонії – о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

17 серпня при виконанні бойового завдання на території Донецької області олександрієць Володимир Комишан отримав поранення, які виявилися несумісні з життям. Йому було 58 років.

[caption id="attachment_135003" align="aligncenter" width="234"] Володимир Комишан[/caption]

16 серпня в бою за Україну загинув захисник зі Світловодська, 54-річний Сергій Самко. Прощання з воїном відбудеться у п'ятницю, 26 серпня о 10:00 за адресою: вул. Солов'яненка, 28. Поховають воїна на міському кладовищі.

[caption id="attachment_135000" align="aligncenter" width="561"] Сергій Самко[/caption]

Громада Попельнастого повідомляє про втрату в Улянівському старостинському окрузі. 21 серпня на 33 році життя загинув житель села Тарасово-Шевченкове Руслан Теплицький. Прощання відбудеться 25 серпня о 12:30 у селі Тарасово-Шевченкове Олександрійського району.

[caption id="attachment_135002" align="aligncenter" width="526"] Руслан Теплицький[/caption]

У зоні бойових дій, захищаючи Україну від окупантів, загинув мешканець Бобринця - старший солдат Микола Квочка.

[caption id="attachment_135004" align="aligncenter" width="640"] Микола Квочка[/caption]

Сьогодні у Кетрисанівці провели в останню путь захисника України Олександра Хохолка. Воїн загинув 19 серпня у боях під Херсоном.

[caption id="attachment_135001" align="aligncenter" width="640"] Олександр Хохолко[/caption]

Також Кетрисанівська громада повідомила, що старший солдат Микола Квочка 1993 року народження загинув 17 серпня в районі населеного пункту Нетайлове Донецької області під час артилерійського обстрілу.

Вічна пам'ять Героям!


Джерела: Кропивницька міська рада, Олександрійська міська рада, Світловодська міська рада, громада Попельнастого, Кетрисанівська сільрада,Третій відділ Кропивницького районного ТЦК та СП м.Бобринець